Ik heb ook een psp-groep bij groups.io en die heet PSP-Freubelaars.
Hier kan iedereen terecht want we hebben diverse instapmogelijkheden.

- Ben je een echte beginner en je weet nog niet hoe je filters moet installeren dan begin je gewoon bij les 1 en je zult zien dat je na 3 weken al hele mooie psp-werkjes aflevert.
 
- Ben je wel al bekend met de basis-beginselen van psp en weet je hoe je filters moet installeren dan stap je in bij les 20.
 
- Ben je al een echte gevorderde psp-er dan hoef je al die beginnerslessen niet meer te doen en mag je starten bij les 101.


Hoeveel lessen we hebben in de groep?
Inmiddels hebben we al meer dan 1100 lessen in onze lijst staan en zolang er mooie lessen te vinden zijn is er ook geen einde in het zicht.

We hebben een grote diversiteit aan soorten lessen zoals tag-, frame-, scrap-., blend- en animatielessen. Voor alle lessen die we gebruiken hebben we
toestemming van de schrijver cq schrijfster. Ook zijn er tussendoor nog lessen die ik zelf schrijf en de mede-listowner Kitty in het pakket te vinden die niet op mijn lessensite komen te staan.

Je krijgt 2 x in de week 1 les gestuurd, waarbij je zelf de tubes, plaatjes, kleuren e.d. mag bepalen zolang de basis van de les maar hetzelfde blijft.

Naast de gewone reguliere lessen hebben we nog 2 activiteiten:

- En keer in de 2 weken wordt een extra les over de groep gestuurd waarmee je aan de slag kunt om een mooi plaatje te maken. Je mag je dan helemaal uitleven en de les maken zoals jij het leuk vindt. Niks is fout.
 
- En keer per 3 maanden hebben we een marathon-dag. Op deze dag kun je zoveel lessen maken als je wilt, dus als je je les hebt ingestuurd en deze is goedgekeurd dan krijg je meteen een nieuwe les gestuurd. Zo kun je dan even wat regulieren lessen inhalen. Uiteraard is deelname hieraan helemaal vrijwillig. Ook het aantal lessen die je wilt maken die dag is helemaal aan jou. Wil je maar 1 les maken dan is dat prima en wil je er 20 maken dan kan dat ook.
 
- Als ik een nieuwe les schrijf voor op mijn lessensite dan mag de groep hem als eerste maken als testles en hieruit kies ik dan 4 plaatjes die als extra voorbeelden op de site erbij komen te staan.

Dus zoals je ziet verveling kennen we niet in onze groep hahahhaa.

Mocht je interesse hebben om ons gezelschap te komen houden in de groep dan klik maar op de naam PSP-Freubelaars hieronder dan kom je automatisch bij onze site terecht.